Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mulighederne er åbne

Søgeord:

20. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

848 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Praktikpladsgaranti også til elever fra EUC Lillebælt.

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har indgået en aftale om at øge antallet af praktikpladser til de unge markant i den såkaldte ’Treparts-aftale’.

 

Aftalen har nu ført til, at en række uddannelser er kommet på en ’fordelsliste’, hvilket indebærer, at virksomhederne garanterer, at 9 ud af 10 elever inden for disse områder får en praktikplads. Fordelsuddannelserne er valgt ud fra forventningen om, at der er et særligt stort behov for arbejdskraft inden for disse områder og dermed gode muligheder for job bagefter. På EUC Lillebælt er en række uddannelser med på fordelslisten.

 

- Det betyder, at eleverne på disse uddannelser er sikret praktikplads, ligesom der er gode muligheder for job efter uddannelsen, fortæller uddannelseschef Hugo B. Nielsen. Blandt de uddannelser, der er med på listen på EUC Lillebælt, er Automatik- og procesuddannelsen, Industrioperatør- og Industriteknikeruddannelsen, uddannelserne til procesoperatør og smed, Træfagenes byggeuddannelser og ikke mindst Vejgodstransportuddannelserne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk