Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

My Ferry Links disket

Søgeord:

18. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Frankrigs Seine Maritime Råd har forkastet MyFerryLinks bud på besejling af Dieppe - Newhaven ruten, når en ny koncession træder i kraft.

Frankrigs Seine Maritime Råd har forkastet MyFerryLinks bud på besejling af Dieppe - Newhaven ruten, når en ny koncession træder i kraft.Eurotunnel datterselskabets bud var det eneste, efter at alle andre kandidater, her iblandt DFDS, opgav at byde.

 

Nicolas Rouly, har fortalt lokale medier, at ingen af kandidaterne havde været i stand til at opfylde de vilkår og betingelser for tilbud, som var blevet udarbejdet på grundlag af erfaringerne fra den nuværende koncession, der løber i syv år frem til den 1. januar 2015.

 

Færgeoverfart har hidtil fået et offentligt årligt tilskud fra Rådet på 14 millioner EUR, for at driften kunne løbe rundt. Rouly syntes at udelukke en lukning af ruten, som det er blevet bragt på bane i løbet af de sidste par år på grund af det store tilskud, der er givet.

Hvis det ikke lykkes at få et nyt acceptabelt bud ved en ny budrunde, kan Rådet bede DFDS om at fortsætte driften af ruten i yderligere et år, har en talsmand for havnen i Dieppe fortalt til Lloyds Loading List.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com