Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

N.C. Nielsen bygger AGV-democenter

Søgeord:

31. januar 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1400 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nybyggeri på eksisterende adresse.

Gaffeltruck- og terminaltraktor-leverandøren N.C. Nielsen opfører nyt byggeri på den eksisterende matrikel i Balling, fortæller selskabet i en skriftlig meddelelse.

 

Byggeriet skal rumme et AGV-democenter (Automated Guided Vehicle) til aktiviteter i selskabet AGV Scandinavia, der er etableret sammen med BILA A/S. Desuden skal det rumme batterilager og produktionsfaciliteter til Lithium-ION batterier samt nye kantinefaciliteter. Det samlede areal på byggeriet bliver 1.300 kvadratmeter.

 

– Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med nybyggeriet. Vi ser frem til at kunne præsentere vores AGV-løsninger i perfekte rammer for vores kunder. Og så får vi tilmed en ny kantine og nye mødelokaler, så vi kan give vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer på besøg, siger Poul B. Nielsen – administrerende direktør i N.C. Nielsen.

Byggeriet indledes til februar, og med nybyggeriet når N.C. Nielsen op på næsten 20.000 kvadratmeter under tag.

 

– Vi gearer os til fremtiden ved at bygge nyt og udvide lokaliteterne her i Balling. Det giver en god synergi at have alle funktioner samlet på ét sted. Vi arbejder sammen på kryds og tværs om opgaverne og både kunder, medarbejdere, leverandører og gæster i huset kan fremover få det fulde billede af, hvad vi kan tilbyde markedet, lyder det fra Poul B. Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com