Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Næstved festede

Søgeord:

25. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

773 gange

Læses i øjeblikket af:

1

4 km omfartsvej til trafikanterne.

I går erklærede transport - og bygningsminister Hans Christian Schmidt 4 km af Næstved Nordlig Omfartsvej åben for trafik.

 

Udover transport – og bygningsminister Hans Christian Schmidt, borgmester Carsten Rasmussen, repræsentanter fra Vejdirektoratet og kommunen deltog omkring 350 fremmødte borgere til åbningsfesten, der var arrangeret på selve omfartsvejen ved Ringstedgade, og de var dermed med til at markere den festlige begivenhed.

  

Åbningen sker godt et år før, hele omfartsvejen skal stå færdig. Dermed får bilisterne og borgerne i Næstved en forsmag på, hvilken betydning hele omfartsvejen vil få for dem.    

 

-Omfartsvejen betyder, at den tunge trafik rykker ud af Næstved by. Det giver børn og voksne en tryggere færden i byen. Og miljøet bliver også markant forbedret i byrummet. De tusindvis af daglige trafikanter, der kører på omfartsvejen, vil samtidig spare nogle minutter i forhold til at køre igennem byen, sagde transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt. 

Også Næstveds borgmester Carsten Rasmussen glædede sig på byens og borgernes vegne. 

 

-Jeg ser frem til den dag, hvor hele ringen rundt om Næstved er sluttet. Og i dag rykker vi et skridt tættere på den dag med åbningen af disse 4 km nordlig omfartsvej, sagde Carsten Rasmussen. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com