Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nagel Danmark indvier ny fisketerminal

Søgeord:

6. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ved overtagelse af Trans Mar A/S i 2007 har Nagel Danmark fået tilført en specialistkompetence på logistik af fersk fisk fra Nord- til Sydeuropa.

Ved overtagelse af Trans Mar A/S i 2007 har Nagel Danmark fået tilført en specialistkompetence på logistik af fersk fisk fra Nord- til Sydeuropa.Fiskene indhentes fra hele Skandinavien, Færøerne og Island med distribution til Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Spanien, Portugal, Italien eller Schweiz. Indhentning af fisk sker direkte på havnene eller på forarbejdningsstederne. På fisketerminalen kontrolleres fisken og efterises efter behov. Herefter bliver fisken kørt ud til de respektive destinationer i Europa.

 

-Vi er ikke kun specialister i indhentning, transport og distribution af fisk, men vi kan også tilbyde sortering på vor fisketerminal i Padborg, udtaler Kim Gravesen, adm. direktør hos Nagel Danmark.

 

-For bedre at kunne imødekomme vore kunders nuværende og kommende krav, har vi valgt at flytte vor fisketerminal fra Hermesvej til 2700 m2 nye og moderne faciliteter på Thorsvej. Udover et energi-optimalt køleanlæg, vil den nye fisketerminal også råde over et større fryseareal samt tilbyde en forbedret infrastruktur og synergi.

-Desuden vil den nye terminal kunne tilbyde flere porte og dermed et udvidet læsseområde. Ved flytning til Thorsvej bliver vor fisketerminal samtidig omfattet af Food Defense, som er en del af IFS Certificeringen, som vi i marts 2013 bestod med meget flotte karakterer. Dette betyder, at vi nu også for vor fisketerminal kan tilbyde kontrollerede adgangsforhold og et indhegnet område, som er videoovervåget samt fuld dokumentation og sporbarhed.

 

-Vi har siden februar 2012 været 100% ejet af tyske Nagel Group, og skiftede 1. marts 2013 navn fra Andreas Andresen A/S til Nagel Danmark A/S. Navnet er nyt, men ydelserne og medarbejderne er de samme. Kunderne vil opleve flere fordele, da et endnu større og bedre integreret distributionsnet er et af de mest mærkbare resultater af sammenlægningen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com