Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nagel-topchef forlader posten

Søgeord:

30. marts 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

672 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bernhard Heinrich stopper.

Den mangeårige topchef for den tyske kølevare-logistikkoncern Nagel-Group, selskabets administrerende direktør Bernhard Heinrich, er i fællesskab med virksomhedens ejere Nagel-familien blevet einge om, at han fratræder sin stilling fra udgangen af april.

 

Det oplyser Nagel-Group i en skriftlig meddelelse.

 

Betroet medarbejder

Bernhard Heinrich kom til Nagel-Group som trainee i starten af 1980’erne, og det er derfor en betroet medarbejder gennem mange år, selskabet siger farvel til, fortæller Marion Nagel, der er talskvinde for ejerfamilien:

 

- Vi vil gerne takke hr. Heinrich for de mange års succesfuld ledelse af vores selskab. Han har opnået at øge Nagel-Groups strategiske vækst med omkring 1 mia. euro, siger Marion Nagel.

 

Bernhard Heinrich udtaler selv:

 

- Jeg er taknemmelig over for Nagel-familien, for den tillid de altid har vist mig. Mit ansvar for virksomheden har altid været det vigtigste for mig. Eftersom vores fælles strategiske mål nu er opnået, skal jeg nu dedikere mig selv til nye udfordringer, siger Bernhard Heinrich.

Økonomidirektør Frank Böschemeier og driftsdirektør Björn Schniederkötter overtager som interimdirektører, indtil Heinrichs afløser er fundet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com