Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

14 nye ansatte hos grøn brancheorganisation

Søgeord:

2. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

192 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nye kræfter skal styrke Green Power Denmark.

 

Der er fart på den grønne omstilling, og hver dag går 73.000 på arbejde i den danske energibranche. Der kommer løbende flere til, og det gælder også hos brancheorganisationen Green Power Denmark, der siden september har budt velkommen til 14 nye medarbejdere.

 

Høje energipriser, spørgsmålet om forsyningssikkerhed og krigen i Ukraine påvirker hele samfundet. Derfor er det vigtigt, at Danmarks energiproduktion hurtigst muligt bliver omstillet til vedvarende energi, og at vores energiforbrug elektrificeres. Det arbejder Green Power Denmark på hver dag, og til formålet har Green Power Denmark i perioden 1. september til 1. december budt velkommen til 14 nye kolleger.

 

- Det glæder mig meget at kunne byde 14 nye stærke kræfter velkommen i den grønne sags tjeneste. Vi arbejder hver dag med en lang række discipliner, der har det til fælles, at Danmark hurtigere skal være uafhængig af fossile brændsler og elektrificeres, siger administrerende direktør i Green Power Denmark, Kristian Jensen og fortsætter:

- Selvom vi i Danmark har lavet klima- og energiaftaler på stribe de seneste år, så skal vi nu for alvor i gang med at få det implementeret og gennemført. Senest har vi lanceret 27 konkrete forslag, som en ny regering med fordel kan indfase for at få sat yderligere tempo på omstillingen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk