Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

16 grønne valg hos Scania

Søgeord:

27. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

230 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Scanias værksteder øger fokus på CO2-besparelser.

 

På Scanias 16 egne værksteder har man i flere år arbejdet målrettet på at mindske CO2-udslippet med det formål at få klimavenlige værksteder.

 

Nu kan man også tage et grønt valg ved at lade sin lastbil, trailer eller bus servicere på et Scania-værksted. Baseret på en kerneværdi om at ”Eliminere spild” har Scanias arbejde altid været fokuseret omkring løbende forbedringer. Og efter flere år med store investeringer, involvering og uddannelse af medarbejdere samt løbende opfølgning giver et øget fokus på områder som CO2-emissioner, energi og vand nu pote på CO2-besparelserne, lyder det fra den svenske lastbilproducent.

 

- Vi har et ambitiøst mål om at nedbringe vores CO2-aftryk med 50 procent inden 2025, hvilket blandt andet betyder, at vi på alle vores serviceværksteder nu anvender 100 procent grøn strøm og CO2-neutral opvarmning. Det er ikke noget, der er kommet natten over, men til gengæld noget, vi har arbejdet målrettet på i flere år. Det grønne arbejde er en integreret del af vores hverdag hos både ledelse og medarbejdere, siger Allan Kiby, servicedirektør hos Scania Danmark. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk