Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

35 MAN til Poul Schou

Søgeord:

17. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

383 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Største ordre nogensinde for MAN Odense A/S.

 

MAN Odense A/S, der er MAN’s autoriserede forhandler på Fyn, har landet den største ordre på salg af nye lastbiler nogensinde: 33 styk trækkere samt 2 specialbiler, der alle skal leveres i første kvartal af det nye år. Køberen er den odenseanske transport og –logistikvirksomhed Poul Schou A/S.

 

Der er tale om 33 trækkere af typen TGX 18.430 samt to styk fireakslede specialbiler.

 

- Vi er vildt glade for og stolte over, at valget er faldet på MAN-bilerne og på os som leverandør. De biler, Poul Schou A/S har valgt, er nogle af de mest gennemtestede, der findes på markedet, samtidig med at der er blevet udviklet kraftigt på drivlinjen i dem. Det gør, at der er tale om et særdeles driftssikkert produkt. Samtidig er TGX’eren udstyret med Efficient Line 3 – MAN’s flagskib inden for brændstoføkonomiske løsninger, hvilket kort og godt betyder, at den kører længere på literen og dermed er langt bedre for miljøet end mange andre produkter på markedet, siger Martin Sehested fra MAN Odense A/S.

Også den fysiske nærhed mellem de to virksomheder har ifølge Martin Sehested været medvirkende årsag til beslutningen:

 

- Der er ingen tvivl om, at det faktum, at vores faciliteter ligger tæt på Poul Schous nye hovedkvarter på Logistikvej her i Odense SV, også har påvirket beslutningen. Vi er en stærk servicepartner, der qua vores størrelse har kapaciteten og setuppet til at kunne servicere de mange lastbiler, så det er praktisk, at der ikke er langt fra A til B. Og det er naturligvis vigtigt for en stor virksomhed som Poul Schou A/S, der er under kraftig udvikling, at de har en partner, der kan følge med deres udvikling, lyder det fra Martin Sehested.

Poul Henrik Schou, ejer og direktør hos Poul Schou A/S:

 

- Vi har valgt MAN i dette tilfælde, fordi det er en god handel; det håber jeg, det er for begge parter. Vi har kendt hinanden igennem rigtig mange år, og jeg ved, at produktet og folkene bag MAN i Odense kan leve op til den service og kvalitet, som vi forventer. Vi råder i dag over 120 lastbiler, og derfor skal vi udskifte en stor del hvert eneste år, og det er klart, at vi satser på stordriftsfordele ved at købe 35 frem for 1 styk. Vi lever i en verden, hvor pris er en stor og væsentlig faktor, ligesom kvalitet og fleksibilitet. Derfor er det vigtigt for os at indgå nogle superskarpe aftaler med vores leverandører, og denne gang er vi glade for, at den landede hos MAN Odense, siger Poul Henrik Schou. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com