Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

50 år: Blue Water inviterer til stor jubilæumsfest

Søgeord:

1. juli 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

712 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hele Esbjerg inviteres til fejring 1. september.

 

Siden stiftelsen i 1972 har logistik- og shippingvirksomheden Blue Water haft hovedsæde i Esbjerg, og derfor bliver byen også scene for firmaets store jubilæumsfejring, hvor hele byen inviteres med til fest torsdag 1. september.

 

- Vi har altid været stolte af at være en del af Esbjerg, og derfor er det helt naturligt for os at fejre vores jubilæum sammen med byen, og vi håber, at byens borgere – unge og gamle – har lyst til at feste sammen med os. 50-års jubilæet er en meget stor begivenhed for os, og vi er glade og stolte over at kunne præsentere et festprogram med noget for alle aldersgrupper, siger Kurt Skov, Blue Waters grundlægger og bestyrelsesformand.

Ud over reception for kunder og samarbejdspartnere på Blue Water Arena vil byens stadion i forlængelse af receptionen lægge bane til en opvisningskamp mellem fodboldlandsholdets oldboys-spillere og et udvalgt Esbjerg all-star-hold.

 

Jubilæumsdagen byder også på musik og underholdning i Vognsbølparken lige over for Blue Water Arena. Børn fra vuggestuer, børnehaver og dagplejere er inviteret om formiddagen, hvor de kendte DR Ramasjang-stjerner Motor Mille og Onkel Reje står for underholdningen. Og forventningen er, at over 4.000 lokale børn kommer og får en stor oplevelse.

 

Om aftenen bliver der koncert for unge og voksne. Tre forskellige musiknavne indtager scenen – navne på disse offentliggøres på et senere tidspunkt.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk