Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aabenraa Havn styrker administration og drift

Søgeord:

19. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

258 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Havnen opretter to nye stillinger.

 

Aabenraa Havn styrker administration og drift med oprettelsen af to nye stillinger; økonomi- og administrationschef samt drifts- og økonomiassistent.

 

I Aabenraa Havns administration har Franziska-Lea Haderup netop haft sine første arbejdsdage som økonomi- og administrationschef. 40-årige Franziska-Lea Haderup har i næsten fire år været ansat ved Schmitz Cargobull i Padborg, men efter en afsluttet HD-Regnskab manglede hun yderligere udfordringer, og så dukkede uventet stillingsopslaget fra Aabenraa Havn op, lyder det fra Aabenraa Havn.

 

Franziska-Lea Haderup:

 

- Jeg er meget glad for mit skifte til Aabenraa Havn. Jeg har fra sidelinjen kunnet følge med i nogle af de positive tiltag, som Aabenraa Havn har foretaget de seneste år. Så det vakte straks min interesse, da jeg læste stillingsopslaget. Da stillingen samtidig ville betyde, at jeg både ville få flere ansvarsområder, samt blive en del af det team, der skal forme Aabenraa Havns positive udviklingsrejse, vidste jeg, at denne stilling måtte jeg simpelthen søge, siger hun.

Havnens muligheder for at være forudsætningsskaber for kommende øgede erhvervsaktiviteter på havnen er meget store, og det gav mulighed og behov for at gentænke havnens organisation. Her blev løsningen, at både havnens administration og drift skulle styrkes, hvilket skete via oprettelse af to nye stillinger som henholdsvis økonomi- og administrationschef samt en stilling som drifts- og økonomiassistent, der besættes af Jette Hviid Hansen, der har været ansat på Aabenraa Havn i 29 år.

 

Erwin Andresen, bestyrelsesformand:

 

- Aabenraa Havn er en vigtig del af GateDenmark, som er et tværgående samarbejde mellem alle leverandører af logistik-, transport- og serviceløsninger i Aabenraa. Sammen med Padborg Transportcenter, Business Aabenraa og Aabenraa Kommune arbejder havnen på at udbygge den absolutte styrkeposition, havnen har inden for logistik og transport. Med ansættelsen af Franziska og hendes indsigt i landevejstransporten, får vi mulighed for at styrke samarbejdet i GateDenmark yderligere, siger Erwin Andresen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk