Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aalborg Havn på udkig efter ny direktør

Søgeord:

6. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

374 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Claus Holstein fratræder stillingen senest i april 2023.

 

Port of Aalborg skal have ny direktør.

 

Det står klart efter, at nuværende administrerende direktør, Claus Kim Holstein, har meddelt bestyrelsen i Port of Aalborg, at han ønsker at fratræde senest til udgangen af marts 2023. Bestyrelsen har taget beslutningen til efterretning og igangsætter nu arbejdet med at finde en egnet afløser.

 

- Claus har på energisk og visionær vis stået i spidsen for havnens udvikling i mere end 15 år, siger bestyrelsesformand Lasse Frimand Jensen og fortsætter:

 

- Han har spillet en vigtig rolle i Port of Aalborgs omstilling fra en traditionel havnevirksomhed til en moderne indlandshavn med blikket rettet mod både vand og bagland, et omfattende logistik-setup og et skarpt fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Han har således dygtigt sikret, at Port of Aalborg er kommet på landkortet, når vigtige virksomheder har skullet placere deres aktiviteter. Nu ønsker Claus at dedikere sin tid til familievirksomheden, og det har vi naturligvis fuld respekt for.

Port of Aalborg er vokset markant med Claus Holstein ved roret. Omsætningen er steget fra 86 mio. kr. i 2006 til 239 mio. kr. i seneste regnskabsår. I samme periode er havnens indtjening mere end tredoblet.

 

- Vi indleder nu arbejdet med at finde den rette profil, der i samarbejde med bestyrelsen og de mange dygtige medarbejdere skal fortsætte realiseringen af vores ambitiøse udviklingsstrategi, der blandt andet indebærer investeringer for op imod to mia. kr., en målsætning om at tiltrække 10-15 store virksomheder samt skabe 5.000 jobs i Aalborg Kommune frem mod 2030, siger Lasse Frimand Jensen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk