Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aalborg Lufthavn skal have ny direktør

Søgeord:

17. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

261 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Søren Svendsen takker af efter 12 år i direktørstolen.

 

Direktør i Aalborg Lufthavn, Søren Svendsen, har valgt at træde tilbage som chef for den nordjyske lufthavn, hvor han har tilbragt det meste af sit arbejdsliv – de seneste 12 år som direktør.

 

Perioden har været præget af en meget tilfredsstillende udvikling med fremgang over hele linjen. Men livet skal også bestå af andet end ’arbejdslivet’. Søren Svendsen er fyldt 68 år og har længe været nysgerrig og ivrig efter at komme i gang med næste fase af netop hans eget liv.

 

- Jeg synes, med mine 68 år, at tiden nu er inde til at blive afløst. Jeg føler mig privilegeret ved at have haft muligheden for at stå i spidsen for et fantastisk dedikeret hold. Sammen har vi udviklet Aalborg Lufthavn til det, den er i dag. Godt nok står det hele lige nu i coronaens tegn, men det bliver godt igen. Med nye friske kræfter for bordenden og snart direkte tog til lufthavnen tegner fremtiden lys, siger Søren Svendsen.

Formand for Aalborg Lufthavns bestyrelse, borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen:

 

- Når Søren Svendsen om nogle måneder forlader Aalborg Lufthavn er det et meget succesfuldt arbejdsliv, der afsluttes. Men det er også en person, der har været hoveddrivkraften i at skabe Danmarks Bedste Lufthavn. Bestyrelsen i lufthavnen har altid sat meget stor pris på den tillid og åbenhed, som vi er blevet mødt med fra Søren Svendsens side. Bestyrelsen accepterer, at det nu er tiden, hvor en afløser skal findes til, sammen med bestyrelse og medarbejdere, at sikre fortsat fremgang for lufthavnen. Søren Svendsen forbliver selvfølgelig i sin stilling, indtil hans afløser er valgt, siger Thomas Kastrup-Larsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk