Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets elev arbejder på årets bedste arbejdsplads

Søgeord:

7. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

327 gange

Læses i øjeblikket af:

0

E3 Spedition-Transport i Padborg modtager flot hæder som praktikplads.

 

Der var dobbelt op på hæder, da speditionsfirmaet E3 Spedition-Transport i Padborg i går mandag både blev kåret til årets bedste praktikplads, men hvor også en af virksomhedens speditørelever – Hendrik Purrucker - blev hyldet som årets elev – begge inden for kategorien spedition og shipping.

 

Det er HK Privat Sydjylland, der står bag prisoverrækkelsen.

 

Ved indstillingen af Hendrik Purrucker til årets elev skrev E3:

 

”Vi er ikke i tvivl om, at vi har årets elev ansat her hos os. Han er en humørbombe, der bidrager til god kemi/stemning i afdelingen, og han er en arbejdshest, der behersker mange bolde i luften på én gang”, skriver firmaet i sin indstilling.

 

E3 indstillede både Hendrik og hans elevkollega Elise Palmgren som årets elev i hvert deres område, og de indstillede på deres side E3 til prisen som årets praktikplads.

”Fra første dag har vi begge følt os velkommen hos E3. Vi har opgaver på lige fod med vores kollegaer, og der er altid mulighed og tid til at besvare spørgsmål. Som elev er man en del af teamet. Efter skoleophold og generelt under vores elevtid er der fokus på, om vores uddannelsesmål er opfyldt”, skriver eleverne blandt andet.

 

Den dobbelte overrækkelse skulle naturligvis fejres med ikke én, men to kæmpe kager fra HK Privat Sydjylland. Dertil kom et diplom og for eleven et gavekort til oplevelser. Som noget nyt fik virksomheden i år en pokal, der skal fungere som vandrepokal de kommende år.

 

Prisen som årets elev 2021 gives af HK Privat Sydjylland til en elev inden for hvert af de fem fagområder revision, økonomi, administration, spedition og tandklinikassistent. Fælles for dem er, at de både er fagligt dygtige og samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså er gode kolleger. Virksomhederne sender en begrundet indstilling af deres elever, hvorefter en dommerkomité vælger vinderne. I år er der indkommet 73 indstillinger, og det er rekord. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk