Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ændringer i ledelsen hos Dania Connect

Søgeord:

17. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

284 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Anders Bahn Christiansen fortsætter som bestyrelsesformand.

 

Efter mere end 12 år hos Dania Connect A/S er Anders Bahn Christiansen fratrådt sin stilling som administrerende direktør og i stedet tiltrådt som bestyrelsesformand.

 

Det skriver Dania Connect A/S i en skriftlig meddelelse.

 

Direktør og medejer Frank Kruse-Jensen, som hidtil har ledet virksomheden i fællesskab med Anders Bahn Christiansen, vil således fremover stå alene i spidsen for virksomheden som administrerende direktør.

 

- Det har været en fantastisk spændende rejse de seneste 12 år hos Dania Connect A/S. Jeg blev ansat i 2008, da virksomheden var en del af A.P. Møller-Mærsk koncernen, og var med til at eksekvere den daværende strategi, som ledte til et frasalg af virksomheden i 2012. Efter Frank og jeg i fællesskab overtog virksomheden i et management buy-out, har vi sammen med vores dygtige medarbejdere præsteret gode resultater, som vi kan være stolte af. Vi har nu lagt en helt ny strategi frem mod 2025, som med udgangspunkt i det gode fundament skal fortsætte den positive udvikling af vores virksomhed. Jeg føler derfor, at tidspunktet er det helt rigtige for mig til at træde ud af den daglige drift og bruge kræfterne på et mere strategisk niveau som aktiv bestyrelsesformand og aktionær, siger Anders Bahn Christiansen.

Anders Bahn Christiansen vil være tilknyttet virksomheden med henblik på overdragelse af sine opgaver indtil årets udgang. I forbindelse med sin fratræden har Anders Bahn Christiansen overdraget en større andel af sine aktier i selskabet til Frank Kruse-Jensen, der således fremadrettet vil eje hovedparten af selskabet.

 

- Anders og jeg har i fællesskab ledet virksomheden i mange år, og jeg er derfor glad for denne løsning, hvor Anders fortsat er aktionær, og hvor vi kan videreføre vores gode samarbejde på bestyrelsesplan. Vi har en god og solid virksomhed med rødder helt tilbage til 30’erne, og sammen med vores dygtige medarbejdere er det nu vigtigt at fortsætte eksekveringen af vores plan om at blive en mere bæredygtig og digital transportør. Jeg ser derfor frem til den fortsatte spændende rejse i Dania Connect A/S de næste mange år, siger Frank Kruse-Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk