Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ændringer i ledelsen

Søgeord:

21. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

454 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kalaallit Airports skifter ud i toppen.

 

De tre selskaber i Kalaallit Airports koncernen, Kalaallit Airports Holding A/S, Kalaallit Airports Domistic A/S og Kalaallit Airports International A/S, har for nylig holdt ordinær generalforsamling.

 

Som følge af aftalen med den danske stat om medfinansiering af lufthavnene, som giver staten ret til at udpege to bestyrelsesmedlemmer i Kalaallit Airports International A/S, har Naalakkersuisut samtidig besluttet at reducere antallet af bestyrelsesmedlemmer i Kalaallit Airports Holding A/S og i Kalaallit Airports Domestic A/S til de samme fire bestyrelsesmedlemmer, som er udpeget af Naalakkersuisut til bestyrelsen i Kalaallit Airports International A/S.

 

Det betyder, at Louise Hasle og Peter Christiansen udtræder af bestyrelsen i alle tre selskaber.

 

- Begge de to afgående bestyrelsesmedlemmer har haft en stor rolle i opstarten af selskabet og i at bringe lufthavnsprojekterne frem til hvor de er nu. Louise Hasle har med udgangspunkt i sin store viden om projektfinansiering ydet en værdifuld indsats i forbindelse med hele finansieringsprocessen, som nu er ved at være tilendebragt, og Peter Christiansen har ydet en tilsvarende stor indsats for selskabet siden stiftelsen, med sin store viden om lufthavnsdrift i Grønland. Jeg er derfor meget taknemmelig for deres indsats, siger bestyrelsesformand Jóhannus Egholm Hansen.

De øvrige fire bestyrelsesmedlemmer i Kalaallit Airports Holding A/S og Kalaallit Airports Domistic A/S blev genvalgt, så bestyrelsen nu består af formand Jóhannus Egholm Hansen, Aviâja Lyberth Lennert, Jákup Sverri Kass og Finn Gaarsmand.

 

Der er ligeledes afholdt generalforsamling i Kalaallit Airports International A/S. I denne bestyrelse valgte generalforsamlingen de fire medlemmer af moderselskabet bestyrelse, sammen med to medlemmer udpeget af den danske stat. De to bestyrelsesmedlemmer i Kalaallit Airports International A/S, der er udpeget af staten er Merete Eldrup og Marlene Haugaard. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk