Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alsidig direktør til Contino

Søgeord:

20. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

861 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Contino-koncernen foretager flere ændringer i organisationen.

 

Med virkning fra 1. november 2020 tiltræder Bruno Poulsen som ny administrerende direktør i Contino Holding A/S.

 

Bruno Poulsen kommer fra en stilling som Road Director hos Greencarrier, og afløser således Allan Jepsen, som har siddet ved roret siden 2009. Allan Jepsen forlader dog ikke Contino, men forsætter i rollen som partner og koncernens økonomidirektør.

 

- Vi er meget tilfredse med at få Bruno Poulsen ombord. Han kommer med en meget alsidig erfaring fra transportbranchen, og vi ser det som en klar styrkelse af organisationen, siger bestyrelsesformand Ib Rossen Nissen.

 

- Contino er en utrolig spændende virksomhed, der kan tilbyde en bred vifte af ydelser inden for international landevejstransport. Det er tydeligt, at kvalitet og bæredygtighed står højt på dagsordenen. Jeg ser meget frem til at fortsætte og videreudvikle de mange tætte kunderelationer i samarbejde med den øvrige ledelse og de mange dygtige medarbejdere. Sammen skal vi positionere Contino endnu stærkere i et marked, der stiller stadig flere og mere komplekse krav til en moderne transportudbyder, siger Bruno Poulsen.

Også i Contino Transport A/S ændres der i ledelsen, hvor administrerende direktør Flemming Jørgensen afløses af salgschef Peter Frost Rasmussen. Flemming Jørgensen blev i 2019 rekrutteret internt og han flytter således tilbage til koncernens Spaniens-afdeling, Niels Pagh Logistics A/S i Vejen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk