Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Apport åbner kontor i Norge

Søgeord:

18. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

385 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Softwarevirksomheden vil tættere på de norske kunder.

 

Efter mange år på det norske marked, har softwarevirksomheden Apport Systems valgt at etablere sig permanent med en afdeling i Stabekk tæt på Oslo.

 

- Grunden til, at vi nu opretter permanent adresse og norsk AS, er, at kundemassen og interessen nu er så stor, at det kræver lokal tilstedeværelse, siger Asger Sandberg Petersen, administrerende direktør i Apport Systems Norge AS.

 

Apport Systems Norge AS får kontor i Holtet 45, Stabekk og er derfor centralt placeret i forhold til de norske kunder.

 

- Vi har allerede ansat vores første norske medarbejder, som vi kommer til at fortælle mere om inden længe. Det er en kendt person i branchen med flere års erfaring indenfor logistik, siger Asger Sandberg Petersen.

Apport Systems Norge AS er allerede i gang med at lede efter flere kvalificerede profiler, og den næste stilling der forventes besat, er som idriftsættelses- og supportkonsulent. Derudover forventes det i den nærmeste fremtid at flere stillinger skal besættes.

 

- Selvom det er dejligt at være dansk i Norge, så bliver det godt med lokalrepræsentation, da vi derved kommer tættere på det norske marked og vores norske kunder, siger Asger Sandberg Petersen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com