Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Apport Systems flytter i nyt

Søgeord:

10. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

237 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rammerne i Hornslet er blevet for trange.

 

Per 1. august 2020 flytter softwarevirksomheden Apport Systems til Vindrosen 41 i Risskov i det nordlige Aarhus. Pladsen er blevet for trang i det nuværende domicil i Hornslet - takt med det stigende antal medarbejdere og kunder.

 

I maj måned gik indretningsarkitekterne i gang med at indrette de nye lokaler i Apports brandfarver. Formålet er at skabe et miljø for de ansatte med farver, der er behagelig for øjnene og med hyggelige omgivelser. Konceptet er bæredygtigt og bærer præg af, at virksomheden arbejder med logistik og lagerstyring.

Flot vækst

På 20 år er Apport Systems gået fra at have 3 til 45 ansatte, og i takt med at antallet af kunder stiger, skal der flere hænder og kloge hjerner til og dermed ansættes nye dygtige medarbejdere. Siden starten har Apport oplevet en positiv vækst og har nu over 100 kunder i hele Europa. I 2018 blev der etableret et datterselskab i Sverige – Apport Systems AB, og med et udviklingskontor i Polen kan Apport servicere kunder i lande over hele Europa. I december 2019 valgte Apport at etablere et datterselskab i Norge og fik fast adresse i Stabekk lidt udenfor Oslo. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk