Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bæredygtige Varebiler i Ejby

Søgeord:

31. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

155 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danlad gentager succesen med ny konference om fossilfri transportløsninger.

 

Virksomheden Danlad i Ejby, der opbygger mobile arbejdspladser, står bag initiativet Bæredygtige Varebiler - en todages konference, hvor de samler alle interessenter til dialog og vidensdeling omkring fossilfri transportløsninger indenfor vare- og lastbil segmentet.

 

- Vi oplever, at der er et stort behov for vidensdeling og debat omkring den grønne omstilling indenfor blandt andet vare- og lastbiler. Bilbranchen har et enormt fokus på at udvikle transportløsninger, der står mål med de faktiske behov, som virksomhederne og kommunerne har. Derfor er denne markedsdialog vigtig, siger Danlads administrerende direktør, Henrik Christensen.

 

Ambitionen med konferencen, der blev afholdt første gang i 2020, er også at inspirere til handling hos virksomheder og kommuner, for selvom mange har fokus på den grønne problemstilling, så mangler man konkret viden og rådgivning i skiftet til fossilfrie løsninger.

På konferencen er der indlagt politisk debat, hvor der blandt andet bliver sat fokus på, hvilke politiske tiltag der skal til for at skabe mulighed for fossilfri zoner i byerne. Blandt andre Radikales transportordfører Rasmus Helveg Petersen deltager.

 

Derudover kommer Lærke Flader fra Dansk Elbil Alliance og fortæller om ladeinfrastrukturen og hvordan den vil udvikle sig fremover og blandt andre PostNord og EL:CON fortæller om deres erfaringer med el varebiler.

 

Men der skal også sparkes dæk, og det bliver der god mulighed for, da en samlet bilbranche står klar til at præsentere mere end 50 forskellige bæredygtige varebiler og give deres bud på en grøn løsning til bilflåden.

 

Bæredygtige Varebiler finder sted 1.-2. september på adressen Industribuen 9 i Ejby. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com