Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bendtsen stopper i Rønne

Søgeord:

7. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

292 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rønne Havn skal finde nu havnedirektør.

 

Thomas Bendtsen stopper som adm. direktør for Port of Roenne A/S. Efter aftale med havnebestyrelsen fortsætter han dog indtil en afløser er på plads senest den 1. juni.

Thomas Bendtsen har selv valgt at søge nye udfordringer.

 

Han forlader posten efter 10 år, hvor Rønne Havn har er blevet løftet væsentligt på flere områder. Det er blandt andet lykkedes at vende Bornholms position i Østersøen til en fordel ved bl.a. at fungere som en central energihavn og den mest attraktive havn for udskibning af vindmøller. Under Thomas Bendtsens ledelse har havnen også formået at styrke sin position krydstogtshavn, så Rønne nu er blevet et af de mest attraktive destinationer i Østersøen.

- Vi har været meget glade for det kæmpe arbejde Thomas har lagt i at udvikle og udvide Rønne Havn, som er et helt andet sted end for ti år siden. Netop den store udbygning har været med sikre Bornholms tilknytning til resten af verden og placeret både Rønne og Bornholm på det nationale- og internationale landkort. Der venter stadigvæk store udfordringer, som vi skal lykkedes med i de kommende år, men vi er sikre på, at en ny direktør vil sikre, at vi kommer godt i mål med de opgaver, siger Lars Karlsson, bestyrelsesformand for Port of Roenne A/S.

Planlagt længe

Bestyrelsen for Port of Roenne A/S har været orienteret om Thomas Bendtsens ønske om fratrædelse gennem længere tid, og skiftet har derfor været tilrettelagt længe. Der er lavet en aftale om, at Thomas Bendtsen fortsætter som direktør indtil en ny direktør er på plads senest den 1. juni 2022.

 

- Det har været et stort privilegium gennem 10 år at stå i spidsen for en yderst kompetent og omstillingsparat organisation, men jeg føler nu tiden er kommet til at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne sige tak til bestyrelse, chefgruppe og medarbejdere for et formidabelt samarbejde gennem de mange år. Vi har virkelig skabt resultater - ikke kun for havnen i Rønne, men for hele det bornholmske samfund. Jeg er sikker på, at organisationen er parat til at gribe de muligheder der fremover viser sig i kølvandet på den grønne omstilling, og jeg ønsker havnen alt det bedst fremover, siger Thomas Bendtsen.

Arbejdet med at rekruttere en ny direktør er igangsat og det er forventningen, at en ny kan tiltræde senest den 1. juni.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk