Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Borgere inddrages i havns udvikling

Søgeord:

30. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

413 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Horsens Erhvervshavn inviterer indbyggerne til udviklingsmøde.

 

”Horsens Havn skal give værdi for Horsens og byens borgere, og ikke kun være den travle base for en række lokale virksomheder. Store dele af havnens områder kan også bruges af byens borgere til andre formål; i hvert fald uden for den almindelige arbejdstid, hvor det er sikkert at færdes på området”.

 

Sådan lyder det fra Horsens Erhvervshavn, der således afholder et ide-møde, hvor havnen inviterer alle private og foreninger, der har ideer til, hvordan havnens arealer kan udnyttes i fremtiden.

 

- Selvfølgelig er erhvervslivet det vigtigste for en erhvervshavn. Men havnen kan helt sikkert anvendes på mange måder, og vi vil gerne sætte nogle tanker i gang hos borgerne, for havnen er hele byens havn. Jo flere, der har ansvar og interesse for havnen, jo bedre er det. I forvejen er havn og by godt i gang med at smelte sammen, og den proces skal vi ikke bremse - tværtimod, siger havnedirektør Claus Holm Christensen.

Mødet finder sted tirsdag 17. september kl. 16-20 på Hotel Scandic Bygholm Park. Inviterede fra blandt andet havnens virksomheder og Horsens Kommune vil være med.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk