Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Brancheprofil er ny formand i Rådet for Sikker Trafik

Søgeord:

21. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

119 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Michael Svane udnævnt til endnu en bestyrelsesformandspost.

 

Den tidligere mangeårige direktør for DI Transport Michael Svane skal være med til at styrke trafiksikkerheden i Danmark. Han er netop blevet udnævnt til ny formand for Rådet for Sikker Trafik.

 

Michael Svane er netop blevet udpeget som ny formand for rådet af transportminister Trine Bramsen efter indstilling fra alle Rådet for Sikker Trafiks medlemmer. Dermed afløser Michael Svane den tidligere borgmester Ole Bjørstorp, der gik på pension tidligere i år.

 

Trafiksikkerhed er ikke et nyt område for Michael Svane, da han gennem en årrække har været medlem af bestyrelsen i Rådet for Sikker Trafik, hvor han har repræsenteret DI Transport.

 

- Jeg har i mine mange år i transportbranchen arbejdet for, at erhvervslivet går forrest i indsatsen for en langt bedre trafiksikkerhed på vores veje, cykelstier, i by og på land. Jeg ser meget frem til at fortsætte denne indsats som formand for Rådet. Jeg ser også frem til at gøre en målrettet indsats sammen med Rådets medlemmer, myndigheder og ikke mindst med Rådets ledelse – direktør og forretningsudvalg - og de mange dygtige medarbejdere. Vi har en bunden opgave at sikre, at alle trygt og sikkert kan begive sig ud i trafikken, siger Michael Svane.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk