Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Brintbranchen opruster bestyrelsen

Søgeord:

12. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

387 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nye medlemmer fra medlemskredsens industrivirksomheder.

 

Ved Brintbranchens ordinære generalforsamling blev der for nylig valgt ny bestyrelse. I tråd med organisationens udvikling blev det besluttet at udvide bestyrelsen med nye medlemmer fra medlemskredsens industrivirksomheder. Bestyrelsen er således gået fra 10 til 13 personer.

 

Det glæder den genvalgte formand, Uffe Borup, at Brintbranchen udvider og opruster med nye, stærke bestyrelsesmedlemmer:

 

- Der har været stor opbakning til Brintbranchens arbejde ved dagens generalforsamling, og vi har gjort status på et succesfuldt år for en branche i rivende udvikling. Derfor glæder det mig også, at vi i dag har udvidet bestyrelsen med flere dygtige profiler, som styrker bestyrelsens kompetencer og afspejler industriens udvikling. Brint og Power-to-X er på kort tid blevet centrale elementer i den grønne omstilling ikke bare i Danmark, men i hele verden. Det er ikke mindst i lyset af krigen i Ukraine og de geopolitiske konsekvenser heraf, at omstillingen er blevet endnu mere presserende, og Danmark kan spille en afgørende rolle i udviklingen og udrulningen af blandt andet de brint- og PtX-løsninger, som er centrale i den proces, siger Uffe Borup.

Bestyrelsen valgte efter generalforsamlingen at konstituere sig således: formand Uffe Borup - Everfuel, næstformand Thea Larsen - Dansk Gasteknisk Center, Jens Oluf Jensen - DTU Energi, Kristina Fløche Juelsgaard - Ballard Power Systems, Lykke Mulvad Jeppesen – Ørsted, Mads Friis Jensen - Blue World Technologies, Martin Borum Pedersen - Nel Hydrogen, Martin Romvig - Klimafonden Skive, Mathias Aarup Berg - European Energy, Mick Cramer Jakobsen – DNV, Morten Sørensen - Advent Technologies, Poul Georg Moses – Topsoe og Søren Rydbirk - Green Hydrogen Systems.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk