Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

C.H. Robinson: Ny erfaren finansdirektør

Søgeord:

19. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

402 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mike Zechmeister kommer fra fødevarebranchen.

 

Den store amerikanske transport- og logistikkoncern C.H. Robinson har udnævnt Mike Zechmeister til ny finansdirektør med virkning fra 3. september.

 

Han refererer til administrerende direktør Bob Biesterfeld, der udtaler:

 

- Mike er en erfaren og strategisk finansdirektør. Han kommer med enorm finansiel skarphed og erfaring med at styrke finansiel planlægning og analyseegenskaber samt at drive vækst gennem effektive forretningspartnerskaber. Hans stærke baggrund og ledelsesevner vil være en værdifuld tilføjelse til C.H. Robinson, siger Bob Biesterfeld.

 

Mike Zechmeister kommer med næsten tre årtiers finansiel erfaring. Senest har han virket som finansdirektør i fødevarekoncernen United Natural Foods.

 

Mike Zechmeister:

 

- Jeg er begejstret over at slutte mig til C.H. Robinson i denne tid med masser af muligheder. C.H. Robinson er brancheledende med en stærk økonomisk position, god kultur og en kraftfuld platform for vækst. Jeg ser frem til yderligere at udvikle den stærke finansorganisation og at arbejde med Bob og lederholdet om at føre selskabet ind i næste vækstfase, siger Mike Zechmeister. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk