Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Chaufførjob og privatliv skal hænge bedre sammen

Søgeord:

9. april 2019  |  

Læst i alt:

424 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dekras Peter Laursen holder oplæg på Move-konferencen.

 

Onsdag 8. maj arrangerer Messe C i Fredericia MOVE-konferencen i samarbejde med Syddansk Logistik Forum og Danske Transport Medier.

 

Konferencens første indlægsholder, Dekras koncerndirektør Peter Laursen, siger til Vognmandens Fagblad, at kampen om fremtidens chauffører og fremtidig succes blandt andet handler om, at vognmændene genvurderer, hvordan de planlægger chaufførernes job.

 

Gentænk

- Vognmændene skal gentænke deres planlægning, så det ikke kun går på, ’hvad der er behageligt for mig’. Vognmændene skal forsøge at tilrettelægge chaufførernes arbejde mere fleksibelt. De skal spørge, hvad der passer chaufførerne, for de er nødt til at planlægge i retning af en mere normal arbejdsmæssig rutine. Så vi eksempelvis ikke er der, hvor det aldrig kan lade sig gøre at hente børn eller se dem spille fodbold. Så er det svært at få job og privatliv til at hænge sammen, siger Peter Laursen.

Godt udgangspunkt

Dekras koncerndirektør nævner som eksempel, at en vognmand planlægger kortere og længere uger på ’køresedlen’ for vognmandens chauffører.

 

- Dem der er i branchen, elsker at være chauffører. Da Dekra startede i branchen (i Danmark), så spurgte vi vognmændene, hvad deres ønsker var i forhold til kurser – og herunder hvornår det passede vognmændene, at vi afholdt disse kurser. Nu bør vognmændene så i højere grad spørge chaufførerne, hvad der passer dem i forhold til planlægning af chaufførernes arbejde, tilføjer Peter Laursen til Vognmandens Fagblad.

 

Han leverer sit indlæg ’Chaufførmangel – hvem vinder kampen om fremtidens chauffører – og hvad er opskriften på succes’ onsdag 8. maj kl. 11 til 11.30 i Messe C, Fredericia.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk