Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Chep opnår anerkendelse for social ansvarlighed

Søgeord:

12. april 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

127 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Opnår platinvurdering hos EcoVadis.

 

Den europæiske afdeling hos logistikvirksomheden Chep, som er kendt for sine bæredygtige blå paller, har opnået platinvurdering for social ansvarlighed af det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis. Det er den højest mulige score, som placerer Chep Europa blandt den ene procent mest bæredygtige virksomheder i verden.

 

EcoVadis’ metode er baseret på internationale standarder for virksomheders sociale ansvar, herunder Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact og ISO 26000. Metoden dækker over 198 kategorier, og 60.000 virksomheder i 155 lande bliver vurderet.

 

Chep Europa har modtaget platinvurderingen for deres ansvarlige praksisser inden for områderne miljø, arbejdsmarkedsstrategier, menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb.

 

Som en del af Brambles Group, en global virksomhed specialiseret i forsyningskædeløsninger, opererer Chep efter en ”del og genbrug”-model for levering af paller, kasser og containere.

Virksomheden præsenterede for nylig sin nye bæredygtighedsstrategi for 2025, der sigter mod ikke bare at reducere virksomhedens klimaaftryk, men at gøre en positiv forskel gennem en såkaldt regenerativ model.

 

Torben Lund, landechef i Chep Danmark, forklarer:

 

- Vi er ekstremt stolte over at modtage endnu en udmærkelse for vores arbejde med bæredygtighed. Som pionerer inden for den cirkulære økonomi har vi altid stræbt efter at reducere vores negative påvirkning af klimaet, men nu vil vi tage et skridt videre og udvikle os fra at gøre det ‘mindre dårligt’ til at generere en decideret nettopositiv effekt på planeten og samfundet, siger Torben Lund.

 

Cheps bæredygtighedsmål frem til 2025 afspejler denne nye regenerative tilgang, der er baseret på strategien ”Planet Positive, Business Positive and Communities Positive”. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk