Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Circle K: Tilfredsstillende regnskabsår

Søgeord:

7. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

426 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tjente 150 mio. kr. i seneste regnskabsår.

 

Circle K Danmark har netop offentliggjort sin årsrapport for regnskabsåret 2018/19, der løb til og med 30. april 2019. Circle K fortsætter sin vækst og leverer et overskud på knap 150 mio. kr. efter skat, viser det.

 

Resultatet betegnes af ledelsen og bestyrelsen som yderst tilfredsstillende. Vilkårene på markedet for brændstof og convenience samlet set er præget af intens konkurrence - noget som kræver kontinuerlige investeringer i netværket, lyder det.

 

- Jeg er meget stolt af, at vi er lykkedes med at levere et resultat, der er mere end 50 procent højere end sidste år. Den stærke vækst, vi har oplevet, blev yderligere forstærket af vores investering i et nyt butiks koncept, hvor vi har sat mad i fokus. Tilmed gav den varme sommer i 2018 os for alvor en god start på året, hvor især bilvask, is og drikkevarer var med til at give os en virkelig god start. Det, at vi samtidig lykkes med at opretholde vores ledende position inden for brændstof, bidrager til at vi også ser en god vækst i første kvartal af indeværende år, siger administrerende direktør i Circle K Danmark, Mette Uglebjerg. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com