Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

City Container køber op

Søgeord:

22. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

832 gange

Læses i øjeblikket af:

0

City Container A/S overtager alle aktiverne i JH Container A/S.

 

Med opkøbet af containerudlejningsvirksomheden JH Container styrker City Container sit mål om at blive førende i Nordsjælland og København inden for affaldshåndtering og logistik.

 

Det skriver City Container i en pressemeddelelse.

 

Overtagelsen af virksomheden JH Container gør det muligt for City Container at kunne tilbyde sine kunder en komplet portefølje af affalds- og logistikløsninger samt en stærk lokal tilstedeværelse i Nordsjælland og København.

 

- Jeg ser meget frem til at integrere JH Container i vores eksisterende forretning. Og jeg glæder mig særligt meget til at byde vores 20 nye dygtige kollegaer velkommen til et stærkt netværk i Nordsjælland og København. Sammen vil vi med fælles erfaringer og kompetencer kunne tilbyde vores kunder endnu bedre affalds- og logistikløsninger, med endnu flere biler og containere på vejene, siger Nikolaj Meyland-Smith, adm. Direktør, City Container A/S.

JH Container blev startet af Jesper Henriksen, som er 2. generation af en succesfuld vognmandsfamilie, og har hovedbase i Lynge, hvorfra de i en radius på omkring 50 kilometer dækker Nordsjælland og det Københavnske.

 

Med overtagelsen følger omkring 600 containere, 11 lastbiler samt 20 medarbejdere, der vil gøre det muligt for City Container i endnu højere grad at kunne dække den stigende efterspørgsel for affalds- og logistikløsninger i Nordsjælland og København.

 

Om City Container:

City Container beskriver sig selv, som en af Danmarks førende miljøvirksomheder, som både rådgiver om og udfører opgaver indenfor miljømæssig korret bortskaffelse af affald – alt fra byggeri til erhverv og farligt affald. Derudover leverer City Container også byggematerialer og jord til bygge- og anlægsprojekter.

Virksomheden råder i dag over en containerpark med mere end 10.000 containere og 180 lastbiler.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk