Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Contrans: Formand og direktør bytter titler

Søgeord:

1. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

434 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rolleskifte skal sikre fortsat dynamik og udvikling.

 

Med virkning fra 1. november har transportvirksomheden Contrans’ bestyrelsesformand Karsten Klitmøller og virksomhedens administrerende direktør og grundlægger, Henrik Holger Hansen, byttet roller.

 

Karsten Klitmøller bliver firmaets daglige leder, og Henrik Holger Hansen overtager formandsrollen for Contrans og tilhørende datterselskaber.

 

Henrik Holger Hansen har stiftet Contrans og stået i spidsen for virksomheden i 18 år. Contrans er specialiseret i transport af containere og har 240 karakteristiske blå trækkere og flere end 600 containerchassiser samt andet specialudstyr på gaden. Virksomheden har base i Kolding.

 

- Jeg har et ønske om at være mere strategisk og komme et skridt væk fra den daglige drift, hvorfor jeg vælger at overlade den daglige ledelse til Karsten, som har gjort det fornemt i rollen som bestyrelsesformand. Vi fortsætter parløbet, bare med omvendt fortegn. Jeg ser frem til det perspektivrige rolleskifte, der bliver godt for alle – Contrans, medarbejderne, vores kunder, Karsten og jeg, siger Henrik Holger Hansen om sin beslutning og ledelsesrokaden.

Erfaren mand ved styrepinden

- Jeg er glad for, at vi med Karsten har en så erfaren og driftssikker mand til at tage over – og så kender han endda Contrans indgående i forvejen. Med ham ved roret i det daglige kan vi udvikle Contrans i den strategiske retning, vi ønsker for virksomheden – blandt andet med fortsat vækst i transport og opbevaring af containere med gods i ind- og udland, siger Henrik Holger Hansen.

 

Karsten Klitmøller har været bestyrelsesformand for Contrans i mere end tre år og har tidligere blandt andet været administrerende direktør for GLS i 13 år, så han har solid erfaring med både logistiksektoren og den virksomhed, han nu får det overordnede ledelsesansvar for.

- Jeg ser frem til at udvikle Contrans og virksomhedens dedikerede medarbejdere yderligere. Contrans har i en årrække haft en imponerende og positiv udvikling og vækst på alle nøgleparametre, som jeg vil forsøge at styrke og tilføre endnu mere dynamik med vægt på Contrans’ kerneværdier: stærke kunderelationer, attraktiv arbejdsplads, kvalitet og høj service, men ikke mindst med fokus på ansvarlighed og bæredygtighed, siger Karsten Klitmøller.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk