Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CSR-pris til Logistikkompagniet

Søgeord:

2. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

149 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Målrettet rekruttering af medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet.

 

Greve-virksomheden Logistikkompagniet ApS har netop vundet CSR People Prize 2018, der går til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar. Logistikkompagniet ApS vinder prisen for sine evner til at udvikle nye måder at tage et socialt ansvar.

 

Socialt ansvar er dybt forankret hos Logistikkompagniet ApS, der har hovedkvarter i Greve. Her har man fx helt bevidst gjort det til sin strategi at rekruttere fra kanten af arbejdsmarkedet. I dag har virksomheden således mange medarbejdere, som på den ene eller anden måde har en nedsat arbejdsevne.

 

Den indsats er virksomheden mandag blevet anerkendt for med CSR People Prize 2018, som H.K.H. Prins Joachim overrakte på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

Logistikkompagniet ApS vandt også CSR People Prize i 2016, men i år blev prisen uddelt i en særlig jubilæumsudgave, da prisen i år blev uddelt for 20. gang.

 

De seneste år har Logistikkompagniet ApS fokuseret på at tage langtidsledige ind i virksomheden, og Logistikkompagniet ApS lægger meget vægt på, at alle typer medarbejdere i virksomheden skal kompetenceuvikles.

 

Derudover samarbejder virksomheden tæt med Greve Kommune om et integrationsforløb, hvor sprogundervisning kombineres med praktisk arbejde i virksomheden, og det har vist sig at være succesfuldt.

Nye metoder til socialt ansvar

Logistikkompagniet ApS gør også en stor indsats for unge, der ofte mangler boglige og sociale kompetencer. Det gør de ved altid at have unge i særligt tilrettelagte EGU-forløb. Og derudover har Logistikkompagniet ApS taget initiativ til Flexicu, der er en udlejningsportal, hvor virksomheder kan udlåne medarbejdere til andre.

 

- Logistikkompagniet ApS er en virksomhed, der hele tiden går nye veje, og udvikler nye metoder til, hvordan en virksomhed kan tage et socialt ansvar. Samtidig har de i grundlægger Carsten Moberg en leder, der fungerer som stor inspirator for andre virksomheder. Det gør Logistikkompagniet ApS til en meget værdig vinder af CSR People Prize 2018, siger Mette Rønnau, direktør for Cabi og formand for juryen bag prisen.

Jubilæumspris med tidligere vindere

CSR People Prize har eksisteret siden 1999, og bag CSR People Prize står Cabi, der er et videns- og netværkshus under Beskæftigelsesministeriet.

 

Jubilæumsudgaven af CSR People Prize bestod af alle tidligere års vindere og nominerede til prisen. Slutfeltet til prisen var dermed alle virksomheder, som har arbejdet bredt med socialt ansvar i mange år, og hvor indsatsen er dybt forankret i virksomheden.

 

Jubilæumsprisen blev uddelt i to kategorier. Dels til virksomheder med færre end 100 ansatte og dels til virksomheder med mere end 100 ansatte. H.K.H. Prins Joachim har igennem en årrække overrakt CSR People Prize og stod også i år for overrækkelsen af hædersbevisningen til de to vindervirksomheder samt til vinderen af CSR People Æresprisen.

Logistikkompagniet ApS vandt i kategorien færre end 100 ansatte.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com