Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser får ny CFO fra Panalpina

Søgeord:

6. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

386 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Robert Erni sidder fra årsskiftet på pengekassen i den store transportkoncern.

 

1. januar 2021 overtager den 54-årige schweizer Robert Erni posten som finansdirektør (CFO) i den tyske familieejede transport- og logistikkoncern Dachser fra Burkhard Eling, der i stedet overtager posten som administrerende direktør i selskabet.

 

Robert Erni kommer senest fra stillingen som finansdirektør i Panalpina, hvor han stod i spidsen for fusionen med den danske logistikkoncern DSV. Han begyndte sin karriere i logistikvirksomheden Kuehne + Nagel, hvor han havde stillinger i Hongkong, Indien, Argentina og USA, før han vendte tilbage til sit hjemland Schweiz. Her blev han ansvarlig for global controlling i virksomhedens hovedkvarter.

 

- Robert Erni er en yderst erfaren CFO, der har arbejdet i logistikbranchen i mere end 30 år. Vi er meget glade for, at han bliver en del af vores nye direktion, og ser frem til at arbejde sammen med ham om at løse fremtidige udfordringer på en måde, der skaber værdi og vækst, siger Burkhard Eling, der overtager stillingen som administrerende direktør ligeledes fra årsskiftet.

- Rollen som CFO for en familieejet virksomhed som Dachser handler om meget mere end at have styr på tallene. Vores CFO er i tæt kontakt med vores aktionærer og udformer strategiprocessen og spiller dermed også en stor rolle i forretningens drift. Med Robert Erni har vi fra 1. januar 2021 fundet en CFO, der fuldt ud lever op til disse krav, siger Bernhard Simon, Dachsers nuværende administrerende direktør, der fra 2021 skal lede selskabets bestyrelse. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com