Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser runder 30.000 ansatte

Søgeord:

1. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

140 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Flere medarbejdere end nogensinde.

 

Medarbejderkartoteket hos den tyske logistikkoncern Dachser har aldrig været så omfattende som nu.

 

Dachser har netop meddelt, at medarbejder nummer 30.500 netop har underskrevet ansættelseskontrakt, og dermed nåede virksomheden sit højeste medarbejderantal på verdensplan, siden virksomheden blev stiftet.

 

Ved udgangen af 2017 var der 29.098 personer ansat i Dachser, og antallet af medarbejdere er dermed steget med tæt på 5 procent.

 

- Vores medarbejdere er og vil altid være vores vigtigste ressource. Det er trods alt dem, der baner vejen for en sammenhængende, globaliseret økonomi, det er dem, der tilrettelægger de lager- og leveringsprocesser, der rækker hele jorden rundt, og det er dem, som er firmaets ansigt udadtil, siger Bernhard Simon, administrerende direktør i Dachser.

Øger antal af elever

I Danmark har Dachser lige nu seks lager/logistikelever og 16 speditør-, administrations- og økonomielever, mens i alt 732 unge fra hele Tyskland har besluttet at starte deres karriere hos Dachser, hvilket er 5 procent flere end året før.

 

Samlet er Dachser i gang med at uddanne 1.757 lærlinge og elever over hele landet, og uden for Tyskland er 41 vordende logistikspecialister i gang med et uddannelsesforløb, der skal gøre dem til ”Dachser-speditør- og logistikspecialister”, som det lyder.

 

Vera Weidemann, koncern-HR-chef i Dachser:

 

- I kraft af sin position som den tredjestørste industri i Tyskland tilbyder logistik en bred vifte af udfordrende karrieremuligheder med løfte om en strålende fremtid. I vores branche er det adgangen til kvalificerede medarbejdere, der hæmmer vækstmulighederne. Derfor har vi brug for veluddannede og motiverede folk, nu mere end nogensinde, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk