Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk e-handel får stor, fælles stemme

Søgeord:

24. september 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

242 gange

Læses i øjeblikket af:

0

FDIH og Dansk Erhverv fusionerer.

 

Internethandlen slår den ene rekord efter den anden, og for nylig viste tal fra Danmarks Statistik, at fire ud af fem danskere de seneste tre måneder har handlet på nettet.

 

Tirsdag stemte FDIH’s (foreningen for danske internethandlere) medlemmer ja til, at organisationen slår sig sammen med Dansk Erhverv, og med den fusion på plads er der skabt handels- og serviceerhvervenes stærkeste stemme inden for digital handel på dansk grund.

 

- Jeg er superglad for, at fusionen nu er gået igennem. Vi samler de absolut stærkeste kræfter inden for onlinehandel ét sted, og det vil i dén grad styrke Dansk Erhverv. Det vil komme vores medlemmer til gode, fordi de vil få den bedste rådgivning, den bedste interessevaretagelse og i det hele taget de bedste forudsætninger for at få skabt stærke og konkurrencedygtige rammer for dansk onlinehandel. Vi må i den ligning heller ikke glemme, at det arbejde også vil komme hele samfundet til gode. Det er simpelthen ren win-win-win, siger Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv.

Hos FDIH ser man mere end frem til at blive en del af Dansk Erhverv-familien.

 

- Vi deler allerede de samme holdninger til online handel og bor under samme tag. Vores samarbejde har været fortrinligt i mange år, og nu bliver to altså til én. Jeg er overbevist om, at FDIH’s godt 1.000 medlemmer vil opleve fusionen som den helt rigtige beslutning. Også Dansk Erhvervs medlemmer vil opleve fordele ved fusion med flere guides, nye e-handelsevent og fokuseret rådgivning. Vi er simpelthen ude i, at et plus et vil komme til at give mere end to. Synergieffekten vil blive stor, siger FDIH’s bestyrelsesformand, Anders Lindhardsen.

 

Fusionen betyder, at FDIH nu forvandles til Dansk Erhverv Digital Handel med Niels Ralund som e-handelsdirektør.

- Det bliver en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at kaste mig over. Alle, som kender mig, ved, at jeg gerne arbejder solen sort for at sikre de bedste rammer for e-handel i Danmark. Det har vi gjort i FDIH i over 20 år. Nu glæder jeg mig sammen med medarbejderne i FDIH til at fortsætte det arbejde sammen med de nye kolleger i Dansk Erhverv, siger Niels Ralund.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk