Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk Erhverv opruster med transport-profil

Søgeord:

27. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

346 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jesper Kronborg i spidsen for styrket transport-indsats.

 

Dansk Erhverv ønsker mere politisk fokus på transportområdet og foretager derfor en organisatorisk oprustning og udpeger en stærk profil som branchedirektør. Det bliver Jesper Kronborg, som skal stå i spidsen for den styrkede indsats.

 

Erhvervsorganisationen ønsker at øge indsatsen på transportområdet med baggrund i, at transportsektoren er afgørende for, at andre virksomheder kan fungere optimalt og vokse, hvilket gør transportbranchen til en nøglebranche for væksten i dansk erhvervsliv.

 

Dansk Erhverv opruster derfor på transportområdet med en ny branchedirektør, flere ressourcer til området og så skal der oprettes et nyt fagudvalg for transport. Den nye branchedirektør for transport - Jesper Kronborg - kommer fra en stilling som direktør for Specialforeningen for Logistik og Distribution – SLD. Han har tidligere været ansat i Københavns Lufthavn og Transportministeriet.

I forbindelse med oprustningen siger Dansk Erhvervs administrerende direktør Brian Mikkelsen:

 

- Med Jesper får Dansk Erhverv den helt rigtige profil til at drive oprustningen på transportområdet og skabe det øgede politiske fokus, som vi mener, der er behov for. Han har brede og stærke kompetencer inden for interessevaretagelse for transportsektoren. Samtidig har han også et indgående branchekendskab fra blandt andet luftfart og vejtransport. Vi kender ham også som rigtig dedikeret og behagelig, så vi er helt sikre på, at Jesper vil tilføre vores indsats på transportområdet den indsigt, handlekraft og det drive, som skal til for at styrke vores medlemmer og sektoren, siger Brian Mikkelsen.

 

Om oprustningen og udnævnelsen til branchedirektør for transport siger Jesper Kronborg:

- Det er en af de helt grundlæggende forudsætninger for et velfungerende samfund, at vi har en stærk transportsektor, da den er afgørende for vækst og jobs i hele Danmark. Derfor glæder jeg mig til, sammen med mine dygtige kolleger i Dansk Erhverv, at sætte endnu mere fokus på, at vi skal skabe en transportsektor med rammebetingelser og infrastruktur i verdensklasse, så Danmark kan blive verdens bedste land at bo, arbejde og drive virksomhed i, siger den nye branchedirektør. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk