Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk topchef stopper hos Samskip

Søgeord:

3. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1435 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jens Holger Nielsen vil forfølge andre drømme.

 

Rederiet Samskips danske topchef Jens Holger Nielsen siger farvel til det hollandsk baserede rederi efter 12 år i virksomheden.

 

Jens Holger Nielsen:

 

- Efter 12 år hos Samskip har jeg besluttet, at det er tiden for mig til at åbne det næste kapital i min karriere. Samskips organisation blev informeret om dette i juli. Jeg er stolt over, hvad vi har opnået i Samskip, og jeg ser frem til forandringsmulighederne, som jeg vil kunne afse mere tid til. Jeg vil gerne takke Samskips ejere for deres støtte i min beslutning og jeg ser frem til at fortsætte vores forhold via specifikke konsulentopgaver i de kommende måneder, siger Jens Holger Nielsen.

 

Hjörleifur Jakobsson, bestyrelsesformand i Samskip:

- Vi respekterer Jens’ beslutning og forstår hans ønske om at forlade os på højdepunktet i hans karriere. Samskip og dets ejere vil udtrykke stor tak og taknemmelighed for den tillid og dedikation Jens har vist over årene og ønsker ham det bedste på hans fremtidige rejse. Vi har en ny ledelsesstruktur på vej for at fortsætte udviklingen i Samskip, hvilket vi vil offentliggøre på et senere tidspunkt, siger Hjörleifur Jakobsson. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com