Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansker afløses som Asien-direktør

Søgeord:

31. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

486 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hans Schäfer overtager Lars Christiansens stilling hos Hapag-Lloyd.

 

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd ansætter Hans Schäfer, den nuværende managing director for Global Sales i Hapag Lloyds hovedkvarter i Hamborg, som ny senior managing director for selskabets asiatiske region per 1. juli 2020.

 

Hans Schäfer overtager stillingen fra danske Lars Christiansen, der vender tilbage til Danmark af familiære årsager.

 

Hans Schäfer startede karrieren i Hapag-Lloyd i 1994 som trainee i hovedkvarteret og siden har han bestridt forskellige ledende positioner i Vietnam, Singapore og Hamborg. Han har haft sin nuværende stilling siden 2014.

 

- Vi er meget glade for, at vi har været i stand til at besætte denne nøgleposition med en fremragende logistik-professionel. Med Hans Schäfers erfaring og forretningsmæssige forståelse får vi ikke alene et stærkt fundament for at lede et af vores nøglemarkeder i disse udfordrende tider, men også udsigt til yderligere vækst i Asien i fremtiden, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør i Hapag-Lloyd.

Lars Christiansen kom til Hapag-Lloyd i 2017. Inden da arbejdede han i Mærsk i 20 år, før han kom til UASC i 2006.

 

- Vi skylder Lars Christiansen vores mest oprigtige tak. Han har bidraget enormt meget til Hapag-Lloyd i forbindelse med integrationen af UASC og som leder af to af vores største regioner. Vi ønsker Lars det bedste for fremtiden, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør i Hapag-Lloyd. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk