Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansker til tops hos tysk projektspeditør

Søgeord:

5. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

365 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rasmus Jørgensen opnår høj stilling hos Deugro.

 

Projektspeditøren Deugro har med virkning fra 1. oktober udnævnt danske Rasmus Jørgensen til vicepræsident for Global Business Development – Renewable Energy.

 

Rasmus Jørgensen har 14 års erfaring i offshore-energiindustrien og vil arbejde tæt sammen med den globale Deugro gruppe Sustainable Energy team for at udvikle de strategiske forretningsmuligheder og understøtte succes i offshore-energisektoren.

 

- Jeg er glad for at blive en del af Deugro-koncernen på dette tidspunkt. Den vedvarende energiindustri udvikler sig i et hurtigt tempo og kræver investeringer og nye innovative løsninger for at kunne opfylde klimamålene og samtidig opretholde en faldende Levelized Cost Of Energy (LCOE), siger Rasmus Jørgensen.

 

- Jeg mener, at Deugro-koncernen har omfattende kapaciteter og kompetencer inden for vedvarende energiindustrien. Vi er godt positioneret til at designe og levere de værdiskabende løsninger, der er nødvendige på tværs af alle aspekter af forsyningskæden.

- Jeg er overbevist om, at den erfaring inden for offshore-energi og viden om marineaktiver, som Rasmus tilfører koncernen, yderligere udvider vores kompetencer og ekspertise inden for industrien. Hans omfattende netværk supplerer vores nuværende kundeportefølje, og vi vil fortsætte med at udvikle nye forretningspartnerskaber og forsyningskædesamarbejde samt at drive innovation for at hjælpe med at bringe projekter i drift og i drift, tilføjer Daniel Cogbill, global chef for Sustainable Energy i Deugro.

 

- Det er en spændende tid for Deugro-gruppen, da Rasmus slutter sig til os som en del af et nyetableret, dedikeret team med fokus på bæredygtige energiløsninger. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk