Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danskere vil invadere Norge

Søgeord:

4. december 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

288 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SpaceInvader vil etablere sig hos naboen mod nord.

 

Danske SpaceInvader satser nu målrettet på Norge og etablerer sig i Østlandet, lyder det i en skriftlig meddelelse fra selskabet.

 

SpaceInvader har udviklet et pladsoptimeringssystem til logistikbranchen, som ifølge selskabet kan spare tusindvis af kroner og opnå en grønnere profil. Med indgangen i Norge ansættes 38-årige Christian Guldbrandsen, der som ny landechef skal sikre virksomhedens vækst på det norske marked.

 

SpaceInvader har udviklet, patenteret og lanceret et fleksibelt transportsystem, som gør det muligt at dobbeltstable paller og dermed øge pladsudnyttelse af lastrummet i lastbiler. Løsningen består af et 120 cm. letvægts aluminiumsstativ, som skydes ind i bunden i hver side af en EUR-palle, og dermed gør det muligt at stable flere palle sikkert oven på hinanden.

Selskabet har allerede godt fat i det norske marked, da Norges største fødevaredistributør, ASKO, allerede anvender løsningen på flere af deres mange terminaler, efter en testrute påviste en 20 procent besparelse af transportomkostningerne og en tilsvarende CO2 reduktion.

 

- ASKO har været med til at åbne døren til det norske marked, og vi er nu klar til at vokse. Derfor er vi glade for at have Christian med ombord. Som landechef i Norge skal Christian udbygge markedet og trække på de erfaringer han har med fra logistikbranchen. Vi hører fra de norske transportører, at vores løsning et interessant effektiviserings-værktøj til at opnå en bedre fyldningsgrad – dette skyldes ikke mindst de store afstande og de høje vejafgifter i Norge, siger Steen Frederiksen, administrerende direktør i SpaceInvader, og fortsætter:

- I Norge gælder det om at optimere fragten i hver eneste lastbil, så omkostningerne kan holdes nede. Vi oplever at størst mulige fyldningsgrad i hver transport har høj prioritering. Lykkes man med det, opnår man lavere transportomkostninger og reducerer samtidigt antallet af lastbiler på vejene, som naturligt fører til mindre slitage på veje og udstyr, et lavere brændstofforbrug og et reduceret CO2-udslip. Og vi ser, at nordmænd vægter den grønne profil særligt højt.

 

SpaceInvaders nye Country Manager i Norge glæder sig til at komme i gang:

 

- Jeg ser meget frem til at komme i gang her i Norge, hvor markedet tegner sig meget positivt. Jeg rammer nærmest jorden løbende, da vi allerede har mange brugstests i gang både hos transportører og transportkunder. Det køres tusindvis af kilometer på de norske veje, så potentialet er enormt, og vi oplever stor interesse for SpaceInvader-løsningen, siger Christian Guldbrandsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com