Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danskerne står sammen på Hannover Messe

Søgeord:

30. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

254 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den danske Fællesstand klar til at møde den globale industrielle teknologi på kæmpemessen i Tyskland.

 

Når Hannover Messe 2022 løber af stablen 30. maj – 2. juni, bliver digitalisering og bæredygtig produktion de bærende temaer for de rundt regnet 4.000 udstillere på verdens førende fagmesse for industriel teknologi.

 

Digitalisering påvirker industriens måde at fremstille mere individuelle produkter på med øget fokus på minimering af energiforbrug og miljøbelastning. Det skal opfylde kravene fra markedets ændrede forbrugsmønstre og den stigende fokus på klimabeskyttelse.

 

Messen får fokus på den stigende betydning af den digitale transformation og bæredygtighed inden for industriens produktions-, underleverandør- og energisegmenter. Områder som energieffektivitet og brugen af autonome produktionsprocesser foruden de udfordringer, som interfaces, protokoller og sikkerhed fører med sig, er derfor fokusområder i 2022. Det er i samlet forstand temaer, hvor danske virksomheder sagtens kan markere sig i den internationale konkurrence, hvilket ydermere bliver lettet af initiativet bag Den danske Fællesstand, lyder det i en skriftlig meddelelse fra initiativet bag fællesstanden.

”Statistikker peger på, at deltagelse på internationale messer giver danske virksomheder genveje til nye markeder og en øget eksportomsætning. Men ofte kan det virke som en uoverkommelig opgave at deltage på disse messer, og derfor ser man relativt få danske virksomheder som udstillere på ellers særdeles attraktive og produktive messer", lyder det fra Den danske Fællesstand.

 

Traditionelt har Den danske Fællesstand tiltrukket danske underleverandører – typisk inden for maskinsegmentet. Der er dog intet til hindring for, at også danske højteknologiske virksomheder med et ønske om at øge eksporten til Tyskland og verdensmarkedet kan deltage og få adgang til Hannover Messes mange interesserede besøgende.

 

”Danish Export Association, DI Fremstillingsindustrien og Strauss & Partnere (repræsentant for Hannover Messe i Danmark) har igen i 2022 under Hannover Messe med den danske fællesstand sikret en lang række danske udstillere en god placering, et enestående, tydeligt dansk design og en stand, der med sine samlede 306 kvadratmeter tiltrækker større opmærksomhed og flere besøgende til standen end mange små, individuelle stande kunne tilbyde. Udstilling på Den danske Fællesstand er baseret på en fast og lav pris, hvor man fra første færd er godt på plads – om end der selvfølgelig er mulighed for at tilkøbe ydelser som praktikantassistance og yderligere support i det omfang, man finder det nødvendigt”, fremgår det.

Der tilføjes, at der er en tendens til, at paraderne falder, når danskere møder danskere i udlandet, og det kan derfor være meget opløftende for danske besøgende på Hannover Messe at bruge lidt tid på den danske fællesstand. Ud over den direkte kontakt, der kan føre til gode og frugtbare fremtidige samarbejder, så kan møder og samtaler på et dansk-dansk bilateralt plan give oplysninger om andre produkter og ydelser, der kan være til gavn for danske besøgende på Hannover Messe, og dermed fungerer udstillerne på den danske fællesstand som en slags ambassadører for flere grene af dansk industri.

 

Og selv om de dansk-danske relationer altid plejes godt i udlandet, så kommer man ikke uden om, at man fra Den danske Fællesstand også har adgang til de forventede 100.000 internationale potentielle kunder, som forventes at besøge Hannover Messe 2022.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk