Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Datter til tops i familieejede USTC

Søgeord:

28. januar 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1525 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nina Østergaard Borris er tiltrådt som ny driftsdirektør.

 

Det bliver Nina Østergaard Borris, datter af shipping-milliardær Torben Østergaard-Nielsen, der fremover skal stå i spidsen for det operative i den globale shippingkoncern United Shipping & Trading Company (USTC) med base i Middelfart.

 

Som ny driftsdirektør (COO) klatrer Nina Østergaard Borris således op ad rangstigen i den store familieejede koncern, hvor hun de seneste seks år har arbejdet som Executive Assistant og M&A ansvarlig i USTC-koncernens største forretningsenhed Bunker Holding.

 

Sideløbende med sin ansættelse hos Bunker Holding har Nina fungeret som bestyrelsesmedlem i søsterselskaberne henholdsvis shipping- og logistikvirksomheden SDK, rederiet Uni-Tankers samt moderselskabet USTC. Disse bestyrelsesposter fortsætter uændret.

 

Med skiftet per 1. januar 2020 fra Bunker Holding til moderselskabet USTC får Nina fremover ansvaret for forretningsoptimering og -udvikling af koncernens driftsselskaber i tæt samspil med selskabernes direktioner samt Torben Østergaard-Nielsen, lyder det i en skriftlig meddelelse.

- Der ligger et stort potentiale i de kommercielle synergier på tværs af vores selskaber. Det vil derfor have min primære fokus, og hertil kommer at sikre vækst og udvikling af USTC-selskaberne i tråd med vores værdier som ejerfamilie, siger Nina Østergaard Borris.

 

Via familiens eget familiekontor - Selfinvest Family Office – blev der i 2017 truffet beslutning om at bevare ejerskabet af koncernen på familiens hænder og styrke det aktive ejerskab, som udmøntes gennem familiekontoret. Der er siden da arbejdet målbevidst efter fastlagte udviklingsplaner for ejerfamiliens medlemmer bestående af Torben Østergaard-Nielsen og hans to døtre, Mia Østergaard Nielsen og Nina Østergaard Borris.

 

- At Nina nu træder op som COO i USTC er det naturlige næste skridt i henhold til den plan, der er lagt, og jeg ser meget frem til den gevinst, det bliver, med Nina som et vigtigt bindeled i det fremtidige samarbejde mellem USTC-selskaberne, Selfinvest Family Office og jeg selv, siger Torben Østergaard-Nielsen.

USTC beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere på 95 kontorer i 32 lande.

 

Nina Østergaard Borris er 36 år og bosiddende i Middelfart med mand og tre børn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk