Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dekra ansætter tidligere borgmester

Søgeord:

21. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

548 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jens Hald Madsen bliver direktør for strategi og innovation.

 

Den tidligere borgmester i Lejre Kommune og folketingsmedlem for Venstre Jens Hald Madsen tiltrådte 6. januar som ny direktør for strategi og innovation hos Dekra.

 

Dekra er i kraftig vækst med stigende markedsandele og nye forretningsområder. På den baggrund har det været naturligt at udvide direktionen med en direktør for strategi og innovation, lyder det fra Dekra.

 

Jens Hald har bevæget sig på tværs af ledelse i både den offentlige og private sektor i mange år, som blandt andet styrelseschef, borgmester, medlem af Folketinget, iværksætter og direktør. I de sidste 12 år har han via sin egen konsulentvirksomhed rådgivet virksomheder i startup, ledelse, strategier og innovation. Karrierevejen er også kommet forbi ledelsesstillinger i universitets- og forskningsverden, hvor han som vicedirektør blandt andet har været med til at opbygge Syddansk Universitets Dronecenter i Odense.

Jens Hald skal nu bruge sin omfattende erfaring til at lave strategier for Dekra og videreudvikle nye forretningsområder gennem forskellige innovationsinitiativer, lyder det fra Dekra.

 

- Med de kompetencer og den erfaring som jeg har, vil jeg ikke lægge skjul på, at det er et drømmejob for mig, siger Jens Hald Madsen ifølge en skriftlig meddelelse. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk