Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dekra etablerer sig på Bornholm

Søgeord:

1. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

187 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dekra Business med fast domicil i Hasle.

 

Uddannelsesvirksomheden Dekra har besluttet at åbne en permanent afdeling i Hasle på Bornholm.

 

Her vil Dekra både tilbyde en bred vifte af sine transportuddannelser og kurser under Dekra Business målrettet både ledige, beskæftigede og virksomheder.

 

- Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde bornholmerne og deres erhvervsliv de samme muligheder for uddannelser og kurser året rundt som resten af Danmark. Hidtil har vi været på Bornholm i midlertidige lokaler i Rønne nogle måneder ad gangen hvert år. Nu har vi fået faste lokaler i Hasle, som vi har sat i stand, så de egner sig til vores formål og kundernes behov, siger direktør i Dekra, Anja Brauner-Kristiansen.

 

Med den nye faste afdeling på Bornholm er hele den danske transportbranche nu dækket af Dekras uddannelsestilbud året rundt.

På transportområdet tilbyder Dekra kørekort og kurser inden for blandt andet lastbil, bus, taxi, varebil, gaffeltruck, EU-efteruddannelse, BAB/flextrafik, kraner og kørelæreruddannelse.

 

Hvert år deltager omkring 40.000 danskere på kurser og uddannelsesforløb hos Dekra.

 

I Dekra Business kan både ledige og beskæftigede tage godkendte uddannelser og kurser, der ruster dem til de daglige udfordringer inden for handel, administration og ledelse. Det er for eksempel kurser i ledelse, konflikthåndtering og projektledelse.

 

Bornholm er tredje afdeling af Dekra Business. I forvejen er der Dekra Business i Brøndby og Herning.

 

- Ud over de godkendte uddannelser og kurser vil vi med Dekra Business også tilbyde de bornholmske virksomheder skræddersyede kursuspakker med fokus på medarbejderudvikling og andre relevante emner efter behov, siger Anja Brauner-Kristiansen. /anga.

Om Dekra

Dekra blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). Dekra startede som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. I dag omfatter Dekras ydelser blandt andet køretøjsinspektion, ekspertvurderinger i forbindelse med forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

Dekra har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com