Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dekra udvider paletten

Søgeord:

9. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

481 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilbyder nu også truck- og krankurser.

 

Dekra tilføjer nu truck- og krankurser til deres kursustilbud. Det har længe været en drøm for Dekra at kunne udbyde netop de to kurser, lyder det.

 

- Truck- og krankurserne supplerer vores andre kurser rigtig godt. Som lastbilchauffør er det en stor fordel at have et truck- og/eller krancertifikat. Det glæder os derfor, at vi nu får mulighed for at tilbyde vores kursister at kunne tage alle kurserne hos os, siger Peter Laursen, koncerndirektør hos Dekra Danmark.

 

Truckkurset vil først blive udbudt på Dekras kursuscenter i Brøndby, men ambitionen er, at kurset skal udbydes på en række af Dekras kursuscentre i hele landet i løbet af efteråret og i starten af det nye år.

- Vi har allerede god erfaring inden for området, da vi i flere år har undervist i truck på vores erhvervsuddannelse til faglært lastbilchauffør i Brøndby. At vi nu får mulighed for at tilbyde kurset til alle vores kursister, er vi super glade for, siger Peter Laursen.

 

Mens de første truckkurser allerede er planlagt, er Dekra stadig i gang med at planlægge deres fremtidige krankurser. Planen er, at de første krankurser bliver udbudt i starten af det nye år på flere kursuscentre i landet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com