Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Det er fedt at tage styringen

Søgeord:

14. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

747 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny kampagne skal få flere til at få øjnene op for transportuddannelserne.

 

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) har netop lanceret kampagneindsatsen ’Tag Styringen’, der har til formål at rekruttere flere ansøgere til landets transportuddannelser. Kampagneindsatsen varer helt frem til slutningen af marts 2021.

 

Med kampagnen vil TUR én gang for alle fortælle hele Danmark, hvor vigtig transportbranchen er for vores land og sammenhængskraft, og hvor attraktiv en arbejdsplads en transportuddannelse giver adgang til.

 

- Vi har store forventninger til kampagnen ”Tag styringen”. Det har været centralt for os at vise, hvor vigtig transportbranchen er, og hvordan medarbejderne gør en afgørende forskel hver dag. En sandhed som er blevet meget tydelig her under corona-krisen. Det er vores håb, at kampagnen betyder, at flere unge får øjnene op for de mange muligheder en uddannelse i transport giver, siger formand i TUR, Michael Boas Pedersen.

At fortælle den historie vil forhåbentlig gøre, at mange flere unge som ældre mennesker får øjnene op for transportuddannelserne som et meget attraktivt valg. For der er ingen tvivl om, at der er brug for flere, der vil være med til at tage styringen og holde Danmark i gang, lyder det fra Kim Poder, næstformand i TUR:

 

- Under coronakrisen er det endnu engang blevet understreget, at transportbranchen er en del af samfundets puls og rygrad. Alle er blevet transporteret til tiden med bus, pakkerne blev pakket til jul og leveret af chauffører, og tog-klargørere har sørget for, at tingene kom frem til tiden. Jeg håber, at unge mennesker kan se, at transportbranchen er et samfundsnyttigt sted at have job, og et sted, man kan arbejde og udvikle sin karriere undervejs samtidig med en fornuftig indtjening, siger Kim Poder.

I styregruppen bag kampagneindsatsen sidder Dansk Industri, Dansk Erhverv og 3F. Kampagnen er finansieret med støtte fra Nordea Fonden. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk