Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Det største anslag siden finanskrisen

Søgeord:

18. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Martin Danielsen med alvorlig beretning til DTL-medlemmerne.

 

- Hvor længe vil det vare ved? Vil økonomien rette sig? Hvad bliver de langsigtede konsekvenser? Hvor længe kan forretningen klare det økonomisk? Spørgsmålene står i kø – svarene lader vente på sig.

 

Således lød ordene fra Martin Danielsen, formand i DTL Danske Vognmænd, da han holdt sin beretning til medlemmerne ved brancheorganisationens digitale generalforsamling lørdag.

 

Han fortsatte:

 

- Som vognmænd står vi hver dag med disse spørgsmål helt inde på livet. Omkring os styrtbløder også nogle af vores kunder. Nye procedurer for at hente og aflevere godset, forskellige forholdsregler fra kunde til kunde. Det er helt nyt territorium for mange af os. Det er svært at se COVID-19 som andet end det største anslag mod vores hverdag siden seneste finanskrise.

Martin Danielsen kunne også konstatere, at DTL-organisationen før krisen udviste en stabil lønsum i medlemskredsen, en beskeden, men reel medlemsfremgang i forhold til året før – og en tendens til lidt flere større medlemmer.

 

- Indtil for et par måneder siden ville jeg have kunnet holde en beretning, der kunne fortælle om en ret veltrimmet organisation, en fornuftig økonomi, store politiske sejre og et erhverv med fornuftig gang i hjulene. I dag ser tingene anderledes og mere usikkert ud. Og det er derfor også med betydelig alvor, at jeg adresserer jer i dag. Jeg kender ikke en eneste vognmand, ikke et eneste DTL-medlem, som ikke er blevet dybt påvirket af COVID-19. Det kan være privat. Eller som vognmand og forretningsdrivende. Eller begge dele, sagde Martin Danielsen og afsluttede:

- Hvis der er én ting, som den krise har vist alle i landet – så er det, at godstransport og pakkedistribution i alle afskygninger: Levende dyr, fødevarer, affald – alt – er helt afgørende for at holde vores samfund i gang. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk