Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL Express atter kåret som bedste arbejdsplads

Søgeord:

16. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kultur ”præget af gensidig anerkendelse” præmieres igen.

 

For andet år i træk har Great Place to Work kåret logistikvirksomheden DHL Express til den bedste arbejdsplads i Europa. Det er resultatet af et årelangt arbejde med forskellige iværksatte initiativer for at øge medarbejdertilfredsheden.

 

- Great Place to Work prisen er en bemærkelsesværdig anerkendelse af vores indsats og dedikation for at skabe en inkluderende, positiv og retfærdig arbejdsplads. Selvom vi virkelig er glade for anerkendelsen, vil vi fortsætte med at stræbe efter forbedringer og fortsætte med at investere i det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi er en virksomhed, der sætter mennesker først, og har derfor vores medarbejdere i centrum af vores forretning. Vores kultur er funderet i respekt for hinanden, og det er fortsat en vigtig drivkraft for vores medarbejderes motivation og tilfredshed. Vi vil derfor fortsætte med at investere i vores kultur især gennem initiativer inden for sundhed og velvære, siger Alberto Nobis, administrerende direktør for DHL Express i Europa.

Det er andet år i træk, at DHL Express er kåret som den bedste arbejdsplads i Europa af Great Place to Work.

 

- Tillykke til DHL Express for endnu en gang at være den bedste arbejdsplads i Europa, og for at sætte medarbejdertilfredsheden først. De bedste arbejdspladser i Europa udlever missionen om at skabe et Great Place to Work og gør det virkelig til et fantastisk sted at arbejde for alle, siger Michael C. Bush, der er Global CEO for Great Place to Work.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk