Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL Express er verdens bedste arbejdsplads

Søgeord:

18. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

190 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logistikgiganten kåret af Great Place to Work og Fortune.

 

Et stærkt fokus på personaleudvikling og engagement har både transformeret DHL Express over de seneste mange år og har skabt det bedste økonomiske resultat i 50 år. Nu er virksomheden netop blevet kåret til verdens bedste arbejdsplads af Great Place to Work og Fortune.

 

- DHL Express har gennemlevet en stor transformation på baggrund af vores Fokus-strategi. Som et led i strategien har vi gjort det til vores mål at motivere folk til at arbejde for os og blive den foretrukne arbejdsgiver. For en virksomhed med 111.000 kolleger, der arbejder på forskellig vis på tværs af 220 lande, var det et modigt træk. Det, der driver mig hver dag, er vores tro på mennesker og på deres evne til at præstere på et højt niveau for vores kunder og for hinanden. Jeg har aldrig været mere stolt af at være en del af dette firma, siger John Pearson, administrerende direktør i DHL Express.

Logistikvirksomheden har over en periode på 10 år kontinuerligt investeret i udviklingen af medarbejderne. I 2017 var DHL Express placeret på en 8. plads på samme liste, der altså nu i 2021 netop har placeret virksomheden som den bedste arbejdsplads i verden.

 

Deutsche Post DHL Group har en målsætning om at være verdens foretrukne arbejdsplads, investering og leverandør. Nøglen til virksomhedens succes er et internt uddannelsesprogram kaldet Certified International Specialist (CIS), der blev introduceret i 2009 for at styrke virksomhedens kulturelle og udviklingsmæssige DNA baseret på kundefokus og tillid. Det er virksomhedens egne ledere, der træner de øvrige medarbejdere, og det er en udbredt virksomhedskultur, som opmuntrer, anerkender og belønner vital adfærd. Noget som den danske administrerende direktør Atli Einarsson selv er med til.

- For os er det afgørende at fokusere på vores medarbejderes tilfredshed. Uden deres commitment og engagement, ville det ikke være muligt for os at yde som vi gør over for vores kunder. Vi er stolte over at se hvordan vores virksomhedskultur og de mange initiativer, vi har implementeret, betaler sig. Vores fokus på inklusion, forskellighed, sundhed, velvære og personlig udvikling samt vores fokus på at give tilbage til vores omgivelser, er helt vitale dele i at skabe den kultur, der gør det til et fantastisk sted at arbejde, siger Atli Einarsson.

 

Den danske gren af virksomheden hører selv til blandt de absolut bedste arbejdspladser herhjemme og vandt tidligere på året Great Place to Works inklusionspris. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com