Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL Express: Ny topchef i Europa

Søgeord:

26. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

561 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Alberto Nobis afløser John Pearson.

 

Italienske Alberto Nobis er tiltrådt som administrerende direktør for DHL Express i Europa.

 

Han afløser således John Pearson, der for kort tid siden blev forfremmet til administrerende direktør for DHL Express på verdensplan.

John Pearson:

 

- For DHL Express er kvalitet og vækst hjørnestenene i vores fortid og fremtidige succes. Siden sin flytning til Italien som managing director har Alberto bevist, at han er i stand til at fokusere på begge dele. Hans arbejde med at fremme Express Italiens forretning på alle fronter har bidraget til, at Italien er blevet et af vores største markeder og et, hvor vi forventer fortsat stor præstation. Vi ser frem til at se Alberto bruge sin dybdegående ekspertise mod at bringe DHL Express til næste vækstniveau på tværs af Europa i 2019 og fremover, siger John Pearson.

Alberto Nobis bliver øverste ansvarlig for næsten 50 lande i Europa. Han har en fortid som global finansdirektør i DHL Express i årene 2009-2012, inden han blev forflyttet til hjemlandet Italien i 2013. Som chef for DHL Express i Italien bidrog han til selskabets vækst på det italienske marked.

 

Alberto Nobis:

 

- Det er både en stor ære og en spændende udfordring at være udnævnt til administrerende direktør for DHL Express Europa. I denne stilling kan jeg sætte min lid til det årtis erfaring, jeg har fra DHL Express, og til støtten fra vores medarbejdere og netværk mod at øge vores præstation for kunder på tværs af Europa. Jeg ser meget frem til at arbejde med John mod at opnå næste vækstniveau for DHL Express, siger Alberto Nobis.

Alberto Nobis’ efterfølger på posten som managing director for DHL Express Italien offentliggøres i de kommende uger, lyder det fra selskabet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com