Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL’s speditionsdivision får ny europæisk direktør

Søgeord:

24. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

272 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tobias Schmidt er ny CEO i Global Forwarding Europe.

 

Tobias Schmidt er med virkning fra 1. november 2021 ny administrerende direktør i den europæiske del af DHL’s speditions-division Global Forwarding. Han efterfølger Thomas George, der i stedet bliver kommerciel direktør i DHL Global Forwarding.

 

Tobias Schmidt kom til DHL-koncernen i april 2019 som administrerende direktør i DHL Global Forwarding Germany.

 

- Vi er overbeviste om, at Tobias Schmidts iværksætterånd og dokumenterede track record på speditionsmarkedet vil hjælpe DHL Global Forwarding Europe med at fortsætte med at øge sin markedsandel og yderligere styrke den europæiske organisation for fremtiden, siger Tim Scharwath, administrerende direktør i DHL Global Forwarding, Freight.

 

- Thomas George gjorde et fremragende stykke arbejde som administrerende direktør i DHL Global Forwarding Europe, men vil nu fuldt ud fokusere på sin globale rolle som CCO. Med sin erfaring og dedikation har han været medvirkende til succesen for DGF Europe og afleverer en højtydende organisation til sin efterfølger, tilføjer han.

- Europa er en central del af vores globale netværk, og med vores fremragende speditionskultur i hele organisationen har vi det rette grundlag for at fortsætte med at vokse i regionen. Den konstante år-til-år forbedring i kundetilfredshed, processtyringseffektivitet og EBIT-vækst, som regionen har leveret under min forgænger gennem de seneste år, er ingredienserne i vores succes og vil fortsætte med at drive os i fremtiden, siger Tobias Schmidt, ny administrerende direktør i DHL Global Forwarding Europe. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk